Els serveis d'emergència, al carrer de Sant Isidre, a la Ràpita

Mor un dels avis atropellats a la Ràpita el dimecres passat

Un home i una dona de 88 i 82 anys van ser atropellats al carrer de Sant Isidre

Un dels avis que van ser atropellats dimecres passat a Sant Carles de la Ràpita i que van haver de ser ingressats a l’hospital, ha acabat perdent la vida aquest cap de setmana. Així doncs, tres dies després de patir l’atropellament, l’avi, de 88 anys, va morir a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa aquest dissabte, 1 de desembre. Pel que fa a la seva dona, de 82 anys, continua ingressada a l'hospital ferida de menys gravetat. 

Els fets van tenir lloc el dimecres passat, 28 de novembre, al voltant de dos quarts de set de la tarda, quan una parella d’avis que creuaven un pas de vianants van ser atropellats per un cotxe. L’atropellament es va produir davant d’una botiga de telefonia mòbil del carrer de Sant Isidre, a tocar del centre comercial Hort del Rei. La parella d’avis eren un home i una dona de 88 i 82 anys, respectivament.

El succés es va produir en hora punta de la tarda, quan la zona era plena de vianants que van presenciar l’atropellament, que va generar molta expectació entre veïns i passejants. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar els dos avis a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on l’home de 88 anys va acabar morint aquest dissabte passat. Fins al lloc de l’atropellament també s’hi va desplaçar la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita.

Creixen un 76% els accidents a les carreteres de Tarragona

Aquest cap de setmana es feien públiques les dades dels accidents a les carreteres catalanes aquest 2018, des del mes de gener. A les comarques de Tarragona, precisament, els accidents han augmentat un 76% respecte l'any 2017, amb un 56% més de víctimes mortals. A més, els atropellaments mortals en vies interurbanes han passat de 0 a 4 aquest any, i els motoristes que han perdut la vida han sigut 7.