脷LTIMA HORA

馃毀 L'autopista AP-7 continua tallada al seu pas per l'Ampolla

Multat per agredir un revisor de tren a l'Ampolla

El denunciat est脿 condemnat a indemnitzar a la v铆ctima
Condemnat per agredir al revisor d'un tren a l'Ampolla. Imatge d'arxiu d'un revisor de Renfe | TarragonaDigital.com

 

Un home ha estat condemnat a pagar una multa per no voler pagar un bitllet de tren i indemnitzar al revisor, al qual el va agredir, despr茅s de fer-lo baixar del comboi a ell i la seva acompanyant, menor d'edat, pel comportament del denunciat. En baixar del tren, va agredir al treballador, provocant-li diverses lesions, segons explica el Diari de Tarragona.

 

Condemnat per agredir al revisor d'un tren a l'Ampolla

Els fets es remunten el setembre de 2017, en un tren que realitzava el trajecte Barcelona-Val猫ncia. En una de les estacions, un home en cadira de rodes va accedir al tren, acompanyat d'una noia menor d'edat. El revisor, en arribar al seu lloc, els va demanar els bitllets quan, el condemnat, va comen莽ar a cridar que no volia pagar, ja que ning煤 l'havia ajudat a pujar al tren. 

 

En aquesta situaci贸, l'interventor va sol路licitar a l'acompanyat que paguin el viatge, per貌 finalment el denunciat va agafar un bitllet de la seva cartera i va abonar la quantitat que se li demanava. El revisor, en continuar veient l'alteraci贸 de l'home cridant al comboi, en la seva arribada a l'estaci贸 de l'Ampolla, al Baix Ebre, va sol路licitar a tots dos que baixessin del tren i, l'agressor, va sol路licitar que se li tornessin els diners. 

 

Un cop a l'estaci贸 del municipi ebrenc, aquest va saltar de la cadira de rodes i es va tirar a sobre del revisor. Primer li va colpejar la cara amb un cop de cap i va seguir propinant-li cops per tot el cos. En total, la v铆ctima va estar unes tres setmanes sense poder fer res i les ferides van tardar gaireb茅 un mes a ser curades.

 

Obligat a indemnitzar al revisor

En un principi, el jutjat d'instrucci贸 n煤mero 5 de Tortosa havia proposat una multa de 360 euros. Despr茅s, el cas va passar a l'Audi猫ncia Provincial de Tarragona i s'ha fixat una multa de 90 euros per no voler pagar el bitllet de tren i despr茅s agredir a l'interventor. A m茅s, tamb茅 haur脿 d'indemnitzar a la v铆ctima amb 1.320 euros per les lesions que fa sofrir. 

 

Els magistrats de l'Audi猫ncia es basen en les declaracions d'un testimoni per imposar aquesta condemna. La rebaixa de la multa imposada ha estat motivada per la capacitat econ貌mica del processat. 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris