Un home, detingut a Amposta per onze robatoris a l'interior de vehicles

L'autor dels fets actuava sempre amb el mateix 'modus operandi'
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta van detenir un home que havia robat en 11 vehicles | Mossos d'Esquadra

 

Una actuació policial conjunta entre els Mossos d'Esquadra i els agents de la Policia Local d'Amposta va acabar amb la detenció d'un home com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb força i tres delictes de furt a l'interior de vehicles estacionats a la via pública. 

Augment de robatoris a l'interior de vehicles a Amposta

Des de principis d'aquest 2019, a la capital del Montsià s'havia detectat un augment significatiu de robatoris i furts a l'interior de vehicles estacionats a la localitat d'Amposta. En aquest sentit, el passat 27 de febrer, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Amposta, va ser detingut per realitzar un total d'onze delictes a l'interior de vehicles —vuit robatoris i tres furts—. 

L'autor dels fets actuava sempre amb el mateix 'modus operandi'. En primer lloc, localitzava visualment objectes que fossin del seu interès i comprovava si el vehicle tenia alguna porta oberta. Així doncs, si el vehicle estava obert, directament furtava els objectes, però si se'ls trobava tancats, forçava les portes per tal d'accedir a l'interior.

Les indagacions policials van portar als agents d'ambdós cossos a dissenyar un dispositiu que va permetre detenir al presumpte autor dels fets. D'aquesta manera, els agents el van interceptar en possessió d'objectes que prèviament havia sostret de l'interior d'un vehicle.

Els indicis obtinguts pels agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta van permetre relacionar al detingut amb vuit robatoris i tres furts a interior de vehicles comesos des de principis d'any a Amposta.

El detingut, el qual compta amb diversos antecedents per altres fets similars, va passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

"ÚLTIMA HORA: Tallada l'N-340 per un accident a l'Ebre" "Ja se sap quins grups tocaran al festival Lo Riu Sona d'Amposta"