Port de Sant Carles de la Ràpita

L'operador de xàrters nàutics més gran d'Europa promociona rutes pels ports ebrencs

La plataforma Nautal promou la destinació de les Terres de l'Ebre amb vídeos dels itineraris i les activitats

Nautal, l'operador de xàrters nàutics més gran d'Europa, promou la destinació Terres de l'Ebre i els ports ebrencs des d'aquest dijous. A través d'un vídeo promocional es mostren els itineraris nàutics i totes les activitats nàutiques i turístiques que es poden fer viatjant pel territori. Juntament amb la informació, el vídeo s'ha publicat a la plataforma i al butlletí i es difon a les xarxes socials.

Aquesta acció forma part d'un pla d'accions per potenciar l'arribada de turisme de proximitat que pot fer una activitat nàutica a l'aire lliure, en l'entorn de la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre i amb totes les mesures de protecció i seguretat.

L'empresa Nautal té un gran portal de reserves de vaixells de lloguer en línia i disposa d'una àmplia flota de llanxes, velers, catamarans i iots. A partir de la recerca per filtres es dona la possibilitat als viatgers de trobar l'embarcació que s'adapti a les seves necessitats i les millors destinacions turístiques on gaudir-ne.

Sant Carles de la Ràpita, port base de dues rutes nàutiques

El port de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) lidera l'activitat nàutica a la costa de Tarragona i l'Ebre amb 1.822 amarradors esportius. La magnitud de les instal·lacions esportives en relació amb altres instal·lacions de la zona i la seva situació geogràfica permet la navegació i la pràctica d'esports nàutics tot l'any. La proximitat amb les Illes Balears i els ports de Castelló, fan que s'hagi situat com un punt estratègic i un destí per als xàrters nàutics.

El port rapitenc és port base de les dues rutes de nàutiques d'embarcacions de lloguer que es promocionen. L'itinerari nord transcorre pels ports de l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i Calafat, mentre que l'itinerari sud ho fa pel port de les Cases d'Alcanar, els ports del nord de Castelló (Vinaròs, Benicarló, Peníscola), arribant a les illes Columbretes.