L'oposició tomba al ple el projecte del govern de Tortosa per ampliar el teatre auditori Felip Pedrell

Només el PSC dóna suport a la modificació de crèdit que proposava Junts per Tortosa i que ha rebut el vot en contra de Movem, ERC, CUP i Cs
Pla general de la façana de l'Ajuntament de Tortosa, amb els llaços grocs i la pancarta per l'alliberament dels presos polítics | ACN

 

 

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tortosa ha vist com bona part de l'oposició s'unia al ple d'aquest dimarts al matí per tombar el seu projecte d'ampliació del teatre auditori Felip Pedrell. Movem Tortosa, ERC, CUP i Cs han votat en contra de l'operació de modificació de crèdit que havia de permetre el govern municipal de Junts per Tortosa disposar dels 1,7 milions d'euros per executar el projecte. La proposta preveia la construcció d'una nova sala amb capacitat per a 300 persones. Únicament el grup del PSC, també a l'oposició, s'ha posicionat a favor de la proposta, però la suma de regidors ha resultat insuficient.

 

Movem ha emès un comunicat en el qual rebutja la planificació efectuada i retreu no s'ha tingut en compte l'oposició a l'hora de consensuar el projecte. Aquest últim argument també l'ha utilitzat ERC, qui ha recordat que actuacions com l'arranjament de voreres, l'obertura de la ciutat al riu o la rehabilitació de les muralles tenen prioritat sobre aquesta ampliació.

 

"👉 El Govern vol evitar la massificació eòlica a les Terres de l'Ebre" "🚨ALERTA: Una agència de viatges estafa més de 50.000 euros a clients"