El portaveu del PSC d'Amposta, Francesc Miró, deixa l'Ajuntament per dedicar-se a la Diputació

El polític socialista ha estat alcalde de Godall, diputat provincial i president del consell comarcal en 23 anys
Francesc Miró, regidor del PSC d'Amposta, acompanyat de Núria Parlón, candidata a les primàries | ACN

El portaveu municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta, Francesc Miró, ha anunciat que renuncia al càrrec per poder-se dedicar-se amb plena dedicació a la seva nova responsabilitat com a secretari del grup Socialista a la Diputació de Tarragona. «Una nova responsabilitat que m’ha estat encomanda pels meus coneixements sobre el funcionament de l’administració local des d’una vessant més tècnica i administrativa i que requereix la màxima dedicació i esforç, amb estreta relació amb els grups municipals i sempre en benefici de la ciutadania», ha explicat.

Llarga carrera política al Montsià

Portaveu municipal durant els últims cinc anys i cap de llista en les últimes dues conteses electorals, Miró seguirà mantenint el càrrec de primer secretari del PSC a la ciutat.

Des d'aquesta responsabilitat, ha anunciat, continuarà «atenent el dia a dia de la política local amb la resta de companys i companyes socialistes d’Amposta perquè volem canviar a millor la nostra ciutat». Al llarg de 23 anys de carrera política, el polític socialista ha estat alcalde de Godall, al Montsià durant quinze anys, diputat provincial, president del Consell Comarcal del Montsià i regidor al consistori ampostí els últims cinc anys.

"❗ 1-O: Un alcalde de l'Ebre, a un pas de ser jutjat per desobediència" "🔴🚚 AQUEST MATÍ: Nou accident a la C-12"