Ports finalitza la remodelació del port de la Ràpita i les actuacions d'urgència al de les Cases d'Alcanar

Els dos projectes han costat 548.000 i 192.000 euros, respectivament
Ports finalitza la remodelació del port de la Ràpita i les actuacions d'urgència al de les Cases d'Alcanar | Twitter / @portsgencat

Ports de la Generalitat ha finalitzat les obres de remodelació del moll comercial del port de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), que s'ha convertit en un espai multifuncional. L'actuació, amb un cost de 548.000 euros, ha suposat l'adequació dels accessos per a l'escola de busseig, l'ordenació dels espais segons les necessitats de cada activitat, la construcció d'un magatzem i la millora dels subministraments dels serveis d'electricitat i aigua. Paral·lelament, l'empresa pública ha completat les obres d'urgència del port de les Cases d'Alcanar. S'hi ha reparat l'extrem del dic o morrot, reposat blocs d'escullera al llarg del dic i arranjat un tram del moll. L'actuació ha acabat abans dels cinc mesos previstos i ha costat 192.000 euros.

"Arrossars que segresten carboni: Una nova 'arma' contra el canvi climàtic a l'Ebre" "Stop robatoris al camp: El compromís dels Mossos amb els pagesos del Baix Ebre"