Els Agents Rurals rescaten un gos ferit en una cuneta de la C-12, a Benifallet

L’animal tenia la pota i el maluc fracturats i va ser traslladat al centre de recollida d’animals de Móra la Nova, on ha estat operat i es recupera favorablement

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya han rescatat  un gos que es trobava ferit en una cuneta de la carretera C-12, al seu pas per Benifallet, a la comarca del Baix Ebre. Segons han explicat els agents, l’animal tenia la pota i el maluc fracturats i va ser traslladat al centre de recollida d’animals de Móra la Nova, a la Ribera d’Ebre, on ha estat operat i es recupera molt favorablement.

Imatge de l'operatiu de rescat dels Bombers de la Generalitat, ahir a Benissanet
Imatge de l'operatiu de rescat dels Bombers de la Generalitat, el dia de Nadal a Benissanet | Bombers de la Generalitat

 

Salven un gos que havia caigut en un pou de 15 metres

El passat 25 de desembre, dia de Nadal, els Bombers de la Generalitat van salvar un gos que havia caigut a l'interior d'uns quinze metres de profunditat en una finca de Benissanet, a la Ribera d'Ebre. Tal com va informar el mateix cos de Bombers, en el rescat hi van treballar fins a dues dotacions i l'animal, després de treure'l del forat, va ser lliurat en bon estat al seu propietari.

Efectius dels Bombers de la Generalitat rescatant el cavall atrapat a la rasa
Efectius dels Bombers de la Generalitat rescatant el cavall atrapat a la rasa | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers rescaten un cavall al Priorat

El 30 de desembre, un cavall va quedar atrapat en una rasa del poble de Marçà, a la comarca del Priorat. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 11.19 hores i al lloc dels fets hi van acudir dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. Amb l'ajuda d'una grua, van poder treure l'animal sa i estalvi.