Rescaten una 'paddlesurfista' a la deriva i el seu gos a Cala Àguila, a l'Ametlla de Mar

Els fets han passat durant el matí d'avui diumenge, 28 d'abril | Salvament Marítim ha mobilitzat la llanxa LS Atlas i l’Helicòpter Helimer 201
Imatge de la jove, amb el seu gos i la taula de 'paddle', al penya-segat | Twitter / @salvamentogob

 

Una noia i el seu gos han quedat a la deriva amb la seva taula de ‘paddle surf’ durant el matí d’avui diumenge, 28 d’abril, a la Cala Àguila, a l’Ametlla de Mar. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, la parella de la jove ha pogut arribar a la costa i ha alertat els serveis d’emergència al voltant de les 12.20 hores.

Després de rebre l’avís, Salvament Marítim ha mobilitzat la llanxa LS Atlas i l’Helicòpter Helimer 201. La noia, que navegava mar endins i havia quedat a la deriva a causa del vent, ha estat localitzada en un penya-segat de difícil accés, amb el seu gos i la taula de 'paddle'. Un rescatador de l'helicòpter ha baixat per comprovar, en primera instància, que la noia estigués bé. Immediatament, l'embarcació, amb tripulació de la Creu Roja, l'ha evacuada cap a terra ferma.

Traslladada a la zona de Cala Moro

El rescat ha culminat amb el desembarcament de la jove i el seu gos a la zona de Cala Moro, on l’esperava la família, els Mossos d’Esquadra i una ambulància.

"ATENCIÓ: Detingut un home a l'Ebre quan anava a una mesa electoral" "ALERTA: Incendi forestal a les Terres de l'Ebre"