GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'avaria d'un tren a l'Aldea comporta retards a la línia R-16 de Rodalies

Renfe ofereix servei per carretera entre Tortosa i l'Aldea
Una incidència tècnica està provocant importants retards a Rodalies.   | Twitter.

 

Primers problemes a Rodalies aquest dilluns, 17 de juny, al matí. L'avaria d'un tren a l'estació de l'Aldea l'ha fet aturar en aquest punt. Es tracta del comboi que ha partit a les 7.39h de Tortosa i que havia d'arribar a les 10.27h a l'Estació de França de Barcelona. De resultes d'aquesta incidència, els viatgers que parteixen de Tortosa arriben a l'Aldea a través d'un servei per carretera facilitat per Renfe, i és a partir d'aquesta estació d'on surten, amb trens amb retard, cap a Barcelona:

 

Renfe incrementa, a l'estiu, les línies de la costa

Renfe ha anunciat que ampliarà els serveis ferroviaris a les línies de la costa durant els mesos d'estiu. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències, tres per sentit, la connexió entre Portbou i el Maresme. La companyia indica que això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona. A més, i fins al 13 de setembre, sis trens de la línia R1, igualment tres per sentit, amplien recorregut entre Arenys de Mar i Calella. A banda, i fins al 29 de setembre, els caps de setmana i festiu s'augmenten els serveis a l'estació de Platja de Castelldefels.

 

En aquest últim cas, des de l'1 de juny Rodalies de Catalunya ha augmentat l'oferta a l'estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Les parades es faran en ambdós sentits de la marxa per facilitar el desplaçament cap a les estacions costaneres d'aquesta línia.

  

  

s'incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costaD'aquesta manera, s'arribarà a una freqüència de pas de quatre trens per hora.

 

També et pot interessar