Investiguen diversos robatoris amb força en parquímetres de Tortosa

Els fets han succeït al barri de Ferreries del municipi del Baix Ebre
Investiguen robatoris amb força en parquímetres del barri de Ferreries de Tortosa | Google Maps

 

Aquesta matinada de dissabte, 9 de febrer, la ciutat de Tortosa ha viscut diversos actes vandàlics. Així ho ha informat l'Ajuntament de Tortosa a través de les seves xarxes socials. En aquest sentit, denuncien que s'han malmès diversos expenedors del servei de parquímetre de la capital del Baix Ebre. Tanmateix, informen que la Policia Local està investigant els fets i busquen col·laboració ciutadana per trobar als lladres i autors dels d'aquestes destrosses.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Busquen els responsables de les destrosses en parquímetres de Tortosa

La Policia Local de Tortosa ha començat una investigació després d'uns actes vandàlics que hi han hagut a la ciutat aquesta matinada. En aquest sentit, segons informa l'Ajuntament de la capital del Baix Ebre, aquesta nit s'han malmès diversos expenedors del servei de parquímetre.

 

Tanmateix, els actes vandàlics s'han concentrat al barri de Ferreries de Tortosa i, segons les primeres informacions de la Policia Local, consideren que els fets constitueixen un delicte de robatori amb força i s'haurien endut els diners de les màquines.

 

 

La Policia Local de Tortosa demana col·laboració ciutadana

Per tal d'ajudar en la investigació per trobar els responsables, la Policia Local de Tortosa ha posat a disposició dels ciutadans tots els mitjants on poden contactar amb ells,  sigui via telefònica o a les seves xarxes socials, Instagram, Facebook i Twitter.