S’enfronta a sis anys de presó per intentar violar una dona en un pis d’Amposta

L’home la va colpejar, li va propinar puntades i la va agafar dels cabells
S’enfronta a sis anys de presó per intentar violar una dona en un pis d’Amposta | TarragonaDigital

 

Un home s’asseurà el 26 de març al banc dels acusats de l’Audiència de Tarragona acusat d’intentar agredir sexualment una dona a Amposta. Els fets es remunten al 24 d’abril del 2017 quan la víctima es trobava al domicili d’una amiga, juntament amb la seva germana. Segons la fiscalia, cap a dos quarts de quatre de la tarda el processat va acudir al pis i va començar a discutir amb la víctima. En un moment determinat, «amb un comportament alterat i violent, i amb intenció de menyscabar la integritat física» de la dona, la va agafar del pit, la va empènyer, la va agafar dels cabells i li va propinar diverses puntades a les cames i a l’esquena, a més de colpejar-la amb els genolls.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons el relat del ministeri públic, l’acusat va introduir la víctima dins una habitació i allà li va dir que li faria una fel·lació, que «la follaria», que era «una puta de merda» i que li pagaria «50 euros». Alhora, amb «ànim libidinós i amb la intenció de satisfer el seu desig sexual», va intentar en diverses ocasions abaixar-li els pantalons sense aconseguir-ho, atesa la resistència de la víctima, ocasionant-li diverses esgarrapades a l’interior de les cuixes i hematomes. Els fets van passar en presència de la germana i de l’amiga, que «es van quedar bloquejades sense poder actuar». 

 

Per tot plegat, la fiscalia demana per al processat cinc anys i onze de mesos de presó per un delicte d’agressió sexual en temptativa i 1.350 euros de multa per un delicte lleu de lesions. El ministeri públic sol·licita que l’home no es pugui apropar a menys de 300 metres de la víctima ni pugui comunicar-se amb ella durant nou anys. A més, demana una indemnització de 450 euros per les lesions i de 5.000 euros pels danys morals. L’individu, originari de Romania, no té antecedents. 

 

També et pot interessar: