El Saurí Festival torna a Móra d'Ebre amb un cartell d'elevat nivell musical

Sortegem cinc entrades dobles per gaudir del festival a l'Illa de Saurí
Zoo actuarà al Saurí Festival 2019 de Móra d'Ebre | Zoo
 

Móra d'Ebre es prepara per acollir una nova edició del Saurí Festival. Enguany serà ja el segon any que se celebra aquest festival, el qual s'emmarca en el context de les Festes Majors del municipi. Així doncs, el pròxim dia 21 d'agost podreu gaudir d'una vetllada d'allò més musical a les 23.00 hores de la nit. Cal destacar els grups que conformen el cartell, ja que ofereixen un elevat nivell a tots els amants de la música.

 

Oques Grasses, Zoo i Itaca Band seran els protagonistes de la nit i els encarregats de posar en peus a tots els assistents del Saurí Festival. Si esteu interessats en gaudir d'aquesta vetllada màgica a la característica Illa de Saurí, ja podeu adquirir les vostres entrades a través d'aquest enllaç. El preu per entrada serà de 10 euros si la compreu de manera anticipada. Els que ho feu a taquilla, augmentarà dos euros. 

 

Participa en el sorteig de 5 entrades dobles pel Saurí Festival

TarragonaDigital sorteja cinc entrades dobles per a gaudir del Saurí Festival a Móra d'Ebre. Una nova edició amb un cartell que no us deixarà indiferents, el qual podreu gaudir amb la persona que vosaltres mateixos escolliu. Així doncs, des d'avui, dia 22 de juliol, fins al pròxim dia 29, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a la persona amb qui compartiríeu l'entrada.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 29 de juliol. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre