Tanquen els CAP de Sant Jaume d'Enveja i el Perell贸

Les mesures de reorganitzaci贸 responen a la creixent demanda d'atenci贸 per casos de la Covid-19
Tanquen dos CAP de l'Ebre | TarragonaDigital

 

La regi贸 sanit脿ria de les Terres de l'Ebre ha tancat des d'aquest dimecres els CAP de Sant Jaume d'Enveja (Montsi脿) i el Perell贸 (Baix Ebre). L'atenci贸 se centralitza, en el primer cas, al CAP de Deltebre (Baix Ebre) i, en el segon cas, al CAP de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre).

 

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

 

Aquesta reorganitzaci贸 de l'atenci贸 prim脿ria respon a la demanda creixement d'atenci贸 i tractament per casos de contagi de coronavirus, per preservar la salut dels professionals sanitaris i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respirat貌ria. A m茅s dels tel猫fons 061 i 977 44 81 70 鈥攁tenci贸 del Ciutad脿 a l'Ebre鈥 es pot demanar informaci贸 a atencioalciutada.rste@catsalut.cat on es rep resposta en 24 hores.

 

Per contactar amb el CAP de refer猫ncia o l'Hospital Verge de la Cinta per tr脿mits, gestions, dubtes, anul路lacions o informaci贸 es pot contactar a trav茅s de la web http://www.icsebre.cat/wg/contacta.

M茅s not铆cies de la categoria Terres de l'Ebre