La Taula d'Enoturisme de la DO Terra Alta treballa per millorar l'oferta i atreure més visitants a la comarca

Crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, en el marc de la pandèmia, objectius immediats
Crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, en el marc de la pandèmia, objectius immediats | TarragonaDigital

La Taula d'Enoturisme de la DO Terra Alta s'ha reunit per primer cop aquest dimecres al migdia amb l'objectiu de millorar l'oferta i poder incrementar el nombre de visitants, tant a Catalunya com a l'exterior, que visiten la comarca per dur a terme aquestes activitats. Impulsada pel Consell Comarcal el 2019, els agents socioeconòmics que hi participen volen dinamitzar la Ruta del Vi com a destinació turística i com una de les bases de model de desenvolupament econòmic territorial. Segons dades de la DO, el passat 2019 la comarca va rebre 34.2000 visitants i va comercialitzar 64 activitats enoturístiques —principalment, visites a cellers i tastos guiats— en set idiomes diferents.

De forma immediata, de cara l'exercici 2020/2021, la taula treballarà per crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, per complir els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el marc de la pandèmia de la Covid-19.

Integrada per representants del sector públic i del privat, amb representació de la DO Terra Alta, el Consell Comarcal, el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre i l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Taula es preveu reunir un mínim de tres cops a l'any. La pròxima trobada està prevista quan finalitzi la campanya actual de la verema.

"Baix Ebre: La via verda suma quasi 80.000 usuaris gràcies al turisme de proximitat" "El govern ho confirma: Els consumidors no rebran la indemnització del Castor"