Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

A les Terres de l'Ebre només queda un pacient ingressat en un hospital per coronavirus

Segons el Departament de Salut, hi ha un contagiat a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

Pocs dies abans de poder passar a la fase 2 —si ho confirma el govern espanyol aquest dissabte— la regió sanitària de les Terres de l'Ebre compta només amb un pacient hospitalitzat per la Covid-19, tal com confirma un balanç públic del Departament de Salut de la Generalitat. En concret, el pacient amb coronavirus està ingressat a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. 

En aquest sentit, Salut confirma que no hi ha cap pacient amb el virus a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, al Comarcal d'Amposta o al de la Santa Creu.

En el comunicat es fa una especial incidència en les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d'infància protegida, ja que a les Terres de l'Ebre, tal com afirma Salut, continuen sense cap cas positiu.

Des de l'entrada en la fase 1 de desescalada, als centres d'atenció primària de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, s'han fet un total de 137 proves PCR, fins aquest dimecres. D'aquestes, es coneixen els resultats de 111, de les quals només hi ha hagut 1 positiu i 110 negatius. La gerent de la regió sanitària, Mar Lleixà, ha assegurat que, davant de l'estat de la pandèmia al territori, «aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns puguem entrar en fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut».


Comentaris