Treball destinarà 1,3 MEUR a contractar persones a l'atur per reforestar la zona de l'incendi de la Ribera

Seran formats perquè efectuïn tasques de neteja, reforestació i reconstitució de terrenys forestals
Treballs de restauració de les zones forestals cremades per l'incendi de la Ribera d'Ebre | Agricultura

El Govern ha aprovat destinar 1,3 milions d'euros a formar i contractar persones en situació d'atur perquè efectuïn tasques de prevenció a la zona afectada per l'incendi de la Ribera d'Ebre. Les subvencions, que s'articularan a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) del Departament de Treball, seran de 964.392 euros a l'Ajuntament de Flix i de 326.324 al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre —per les afectacions als municipis de la Palma d'Ebre, la Torre de l'Espanyol i Vinebre.

Segons el Consell Executiu, les administracions locals permetran disposar d'una mà d'obra que supera els seus recursos habituals per reparar les greus afectacions que van patir les infraestructures relacionades amb la prevenció d'incendis forestals. Les tasques previstes en aquests municipis inclouen la neteja, la reforestació i la reconstitució de terrenys forestals.

"🏥 Malestar a Tortosa i els pobles per la pèrdua d'hores de metge" "🌹Acte d'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil a la Fatarella"