Exterior de l'Hospital Comarcal d'Amposta

Una treballadora de l'Hospital Comarcal d'Amposta, positiu per coronavirus

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ho ha explicat en un vídeo a les xarxes socials

Continuen sumant nous casos de Covid-19  a les Terres de l'Ebre. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha emès un comunicat en forma de vídeo a través de les seves xarxes socials explicant que hi ha un cas positiu per coronavirus a l'Hospital Comarcal d'Amposta, després de fer-li una prova PCR el divendres passat a una treballadora.

En donar-se aquesta situació, el batlle ampostí ha informat que s'estan realitzant les proves  a tots els seus contactes, tant pacients com professionals sanitaris. En concret, han estat 43 persones que se'ls ha fet la prova pertinent. A més, una de les mesures que s'han realitzat a l'hospital del Montsià és sectoritzar  en dues parts la tercera planta del centre mèdic, ja que és on treballava la persona que ha donat positiu. La resta de serveis funcionen igual. 

Tomàs ha apuntat que «estem en una situació Covid i hem de seguir les normes per evitar grans contagis, però també hem d’assumir que el risc  existeix». A més, per precaució, «en cas de sortir algun positiu més se circumscriurà a la tercera planta i si hi ha algun treballador afectat se l'enviarà a casa 14 dies».

L'alcalde d'Amposta també ha explicat que fa uns dies es va donar un cas positiu al Casal d'Amposta, en un curs de monitors, el qual ja es troba «controlat» perquè tothom va realitzar les corresponents mesures sanitàries per evitar els contagis.