GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tres grans touroperadors comencen a fomentar Ascó com a alternativa turística

El municipi posa en valor la seva destinació ecoturística i d’esports d’aventura amb Thomas Cook Ibersol, TUI Espanya Costa Daurada i Jet2
Grup a bord del llaüt Lo Roget | Cedida

 

Ascó, municipi de la Ribera d'Ebre, ha entrat amb força dins dels grans circuits turístics, de la mà de tres grans touroperadors que han començat a promocionar la vila com una alternativa turística diferent de l’habitual de sol i platja. Thomas Cook Ibersol, TUI Espanya i Jet2 veuen el municipi com una destinació ecoturística, sostenible, i d’esports d’aventura.

 

Així ho van posar de manifest, el passat 21 de maig, membres d’aquestes companyies després d’haver vist, de ben a prop, les oportunitats que ofereix el pack turístic ‘Descobreix Ascó’. Entre els representants dels touroperadors s’hi va sumar l’actor William Miller. Tots van ser rebuts per l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda.

 

«És necessari que la gent de fora vingui a valorar allò que tenim a casa»

Una quinzena de persones, a part dels tres touroperadors esmentats, professionals de diversos àmbits del sector turístic, van visitar Ascó. Entre ells hi havia el director del Club BTT Dirt Factory UK, Ian Wheeler, qui està especialment interessat a mostrar Ascó i els seus voltants a través de rutes en bicicleta.

 

Buixeda va ressaltar que «a vegades, és necessari que la gent de fora vingui a valorar allò que nosaltres tenim a casa perquè realment ens ho acabem de creure».  L’itinerari del grup va arrencar, al voltant de les 10.30 hores, amb un passeig pel riu Ebre, a bord del llaüt Lo Roget. Seguidament, els membres de la delegació turística van recórrer en bicicleta elèctrica els carrers i places més emblemàtiques d’Ascó.

 

Grup anant en bicicleta durant la visita a Ascó | Cedida

 

Compromís amb la promoció d’espais de la demarcació tarragonina

L’empresària especialitzada en promoció turística, Mandy Llord, va coordinar la visita tenint en compte que «la gent vol experiències d’eferents, a part de costa. I Ascó té un gran potencial com a alternativa ecoturística i d’aventura».

 

L’actor William Miller va dir que estava compromès amb la promoció d’espais singulars de la demarcació de Tarragona. «M’agrada ser ambaixador de la meva terra. He donat suport  a llocs com Montblanc, Prades o Poblet, i ara he volgut fer el mateix amb Ascó. Té un ecosistema meravellós i veig moltes possibilitats per promoure un turisme diferent», va declarar Miller.

 

L’alcalde d’Ascó va recordar que l’Ajuntament va aprovar el paquet turístic ‘Descobreix Ascó’ amb l’objectiu de «donar a conèixer tot el patrimoni històric i natural, així com la preservació de la cultura que hem fet tota aquesta legislatura».