Placa amb l'ofrena de record a les víctimes de l'accident de Freginals

La UB recorda les víctimes de l'accident de Freginals

Els responsables de la universitat fan una ofrena a un dels punts d'homenatge als tretze estudiants Erasmus

La Universitat de Barcelona ha fet un acte de record i homenatge a les víctimes de l'accident que fa cinc anys va costar la vida a tretze estudiants Erasmus de la UB. Un accident d'autocar a la localitat ebrenca de Freginals (Montsià), va acabar tràgicament quan una cinquantena d’alumnes de fins a vint nacionalitats diferents tornaven a Barcelona després d'una estada a València. És per això que aquest dissabte el rector, Joan Guàrdia, i la vicerectora d’Estudiants i Participació, Marta Ferrer, han homenatjat les víctimes dipositant tretze roses blanques damunt la pedra de Montserrat gravada amb la data de l’accident que hi ha a l’edifici històric, a poques passes de la magnòlia i els tretze boixos plantats en honor de les estudiants.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«Avui és un dia profundament trist per a la Universitat de Barcelona. El 20 de març del 2016 es va truncar la vida de les famílies de tretze estudiants que havien vingut amb una beca Erasmus i que van morir en un tràgic accident. En el cinquè aniversari de la seva mort, volem tenir un record especial per a les víctimes i acompanyar les seves famílies en el sentiment», ha lamentat Guàrdia després de l'ofrena. A més d'aquest acte, el rector assisteix a una missa en homenatge a les estudiants organitzada pel Consolat d’Itàlia a Barcelona a l’església de Santa Anna, acompanyat del vicerector de Política d’Internacionalització, Markus González Beilfuss.