Els veïns de Poblenou del Delta es mobilitzen per exigir solucions immediates a «la carretera de la vergonya»

Lamenten la inacció de les administracions davant l'estat d'un vial d'ús turístic amb una elevada accidentalitat
Els portaveus de la Plataforma per la carretera de Poblenou del Delta, Josep Juan Segarra, Joan Capilla i Àngel Biosca. | acn

Els veïns de Poblenou del Delta, al Montsià, han decidit organitzar-se i mobilitzar-se per exigir solucions al deficient estat i la inseguretat que genera la carretera que uneix aquest nucli amb Sant Carles de la Ràpita i la zona del Trabucador. L'han batejat com «la carretera de la vergonya» i ja han convocat una marxa lenta pel pròxim diumenge al matí.

Exigeixen a les diferents administracions implicades —els ajuntaments d'Amposta i la Ràpita, la Diputació de Tarragona i el Departament de Territori i Sostenibilitat—, que actuïn de forma immediata i transformin l'actual vial en una carretera segura, tant per als veïns com per als visitants. Recorden que durant els últims tres anys s'han produït 34 accidents amb, almenys, tres víctimes mortals.

"🚨ATENCIÓ: Detecten problemes al sistema d'avís d'incidents nuclears al Priorat i l'Ebre" "💶Deltebre presenta un pressupost 2020 amb 16,6 milions d'euros"