El temporal fa encallar un veler a les roques de l'escullera de l'Ampolla

Fins avui al matí Salvament Marítim no ha pogut remolcar-lo fins al port
El temporal fa encallar un veler a les roques de l'escullera de l'Ampolla | Salvament Marítim Tarragona

 

 

ACTUALITZACIÓ 6/11/19 11.45 h

Finalment, aprofitant la llum del dia i una treva de vent i mala mar, l'embarcació Salvamar Fomalhaut de Salvament Marítim ha pogut remolcar el veler i treure'l de l'escullera. Així doncs, el veler ja està atracat amb seguretat al port de l'Ampolla.

 

El Salvamar Fomalhaut ha pogut remolcar el veler encallat | salvament marítim tarragona

El veler ha sigut remolcat amb seguretat al port de l'Ampolla | salvament marítim tarragona

 

 

 

NOTÍCIA 6/11/19 9.45 h

El fort vent que ha bufat aquesta passada matinada ha fet encallar un veler a l'escullera de l'Ampolla, al Baix Ebre. Segons ha informat Salvament Marítim, el veler, amb nom Subi Mago i tripulat per tres persones de nacionalitat franceses, va perdre el control i va acabar xocant contra les roques de l'escullera. El vent bufava amb força, amb ratxes de gairebé 100 quilòmetres per hora. 

 

En rebre l'avís, Salvament Marítim va activar l'embarcació Salvamar Fomalhaut per intentar remolcar el veler fins al port. Ara bé, el temporal va impedir a l'embarcació de rescat poder arrossegar el veler francès fins a port. D'aquesta manera, l'embarcació ha quedat tota la nit encallada a l'escullera, i Salvament Marítim espera poder-la remolcar durant aquest dimecres, si el vent afluixa i permet fer la maniobra. L'avís per vent i mala mar està previst que duri fins aquest migdia. Pel que fa als tres tripulants francesos, van poder baixar de l'embarcació pel seu propi peu quan aquesta va topar amb l'escullera i es troben en bon estat, sense haver de necessitar ser rescatats.