Una dona, en estat greu en ser atropellada per un tractor a Gandesa

Ha estat traslladada amb l'helicòpter del SEM a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM. | SEM

 

Aquest divendres, 26 d'octubre, una dona ha estat atropellada per un tractor a la carretera C-43, a l'altura de Gandesa, a la Terra Alta. El servei d'emergències ha rebut l'avís sobre la una del migdia i s'han activat dotacions dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques. El pronòstic de la dona és greu i ha estat traslladada amb l'helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

La dona atropellada a Gandesa, evacuada en helicòpter a l'hospital

Sobre la una del migdia d'aquest divendres, 26 d'octubre, s'ha rebut l'avís que una dona ha estat atropellada a la carretera C-43, dins del terme municipal de Gandesa, a la Terra Alta, concretament en el punt quilomètric número 13 de la via. En aquest sentit, un tractor ha estat el causant de l'atropellat de la dona.

 

A causa d'aquest incident, el servei d'emergències ha mobilitzat el Sistema d'Emergències Mèdiques els quals han desplaçat fins al lloc dels fets una ambulància i l'helicòpter medicalitzat. El pronòstic de la dona ha estat greu i l'han evacuada fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb l'helicòpter. A més del SEM, també s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra.

 

Atropellament a principis de mes a Tortosa

A principis d'aquest mes d'octubre es va produir un altre atropellament greu a les Terres de l'Ebre. Un home de 76 anys va resultar ferit greu després de ser atropellat a la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Tortosa. L'home volia travessar la carretera, però va creuar mentre el semàfor estava en vermell. En aquell moment, un cotxe va intentar esquivar-lo, i malgrat que va poder evitar xocar contra l'home frontalment, va acabar colpejant-lo amb el retrovisor i va fer caure el vianant a terra. L'home va ser evacuat en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb diverses lesions i pronòstic greu.