Atraquen a punta de navalla una gasolinera al Pla de Santa Maria

Els fets es van produir aquest divendres a la nit
L'atracament s'ha produït a la gasolinera Repsol situada al pas de la carretera C-37 pel Pla de Santa Maria. | TarragonaDigital.com

 

Aquest divendres, 24 de maig, es va produir un robatori amb força en una gasolinera situada al terme municipal del Pla de Santa Maria. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de deu de la nit en aquest establiment, que es troba al punt quilomètric 20 de la carretera C-37 al seu pas, com ja hem dit, pel Pla de Santa Maria.

Un atracament violent i ràpid, a punta de navalla

Un home va accedir a la gasolinera amb la cara tapada i armat amb una navalla, amb la qual va amenaçar l'única dependenta de l'establiment que hi havia en aquell moment al negoci. Li va demanar que li entregués tota la recaptació que hi havia a la caixa registradora, que pujava fins a diversos centenars d'euros.

Un cop aconseguit el botí, l'home va fugir ràpidament a l'interior d'un cotxe conduït per un altre individu que també duia la cara tapada i que l'esperava a l'exterior de la gasolinera. El cotxe va arrencar ràpidament i va marxar per la C-37, en sentit al Pont d'Armentera.

Els dos implicats en el robatori, a la fuga

Just després del 'shock' de l'atracament que acabava de patir, la treballadora de la gasolinera va alertar els Mossos d'Esquadra, que es van dirigir al lloc dels fets. Malgrat haver organitzat diversos controls, pres testimoni a la víctima i analitzat el contingut de les càmeres de videovigilància de la gasolinera, el cert és que els dos lladres continuen fugats.

També et pot interessar

"Els actes de final de campanya dels partits politics posen fi a 15 dies intensos a Valls" "Josep M. Rovira ja és el nou president de la Cambra de Comerç de Valls"