GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El bateig dels Diablons i el sopar de motxilla, centraran la revetlla de Sant Joan a Alcover

La colla infantil del Ball de Diables Bruixots d’Alcover serà ‘batejada’ aquest diumenge al vespre abans de l’encesa de la foguera
Revetlla de Sant Joan a Alcover. | Cedida

 

La plaça Nova d'Alcover serà, un cop més, l'escenari de gairebé la totalitat de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan, el proper diumenge dia 23 de juny. Els actes donaran el tret de sortida a les 20.00 hores, amb la concentració de les Colles de diables locals a l'església Vella, que aniran en cercavila fins a la plaça Nova.

 

Serà en aquest indret on, mitja hora després, a les 20.30 hores arribarà la Flama del Canigó, i com a novetat, es durà a terme el bateig dels Diablons d'Alcover, la colla infantil del Ball de Diables Bruixots d’Alcover. Tot seguit, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es durà a terme l'encesa de la foguera de Sant Joan.

 

Ja a la nit, a les 22.00 hores, s'ha organitzat el sopar de motxilla en què cadascú o cada colla ha de portar el seu menjar preparat de casa i l'organització facilitarà les taules i cadires, els estris, coberts, i el cava i la coca de Sant Joan. La inscripció per al sopar és gratuïta i s'ha de fer fins demà, dia 18 de juny a través del formulari habilitat a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcover. Segons informen des del consistori, les places són limitades.

 

Música per acabar la nit de Sant Joan

La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any amb l'actuació dels Dj Ramos i Dj Jordi, a partir de les 23.30 hores, que faran ballar els assistents fins ben entrada la matinada.

 

El sopar de motxilla per Sant Joan a Alcover. | Cedida

 

El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover.

 

També et pot interessar: