Seu del PP de Valls en l'acte de presentació dels candidats a les eleccions municipals del PP a l'Alt Camp.

El Partit Popular presenta candidatura electoral a quatre municipis de l'Alt Camp

Es tracta de Valls, Alcover, Vallmoll i Aiguamúrcia. El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha apadrinat les candidatures aquest divendres al vespre en un acte celebrat a la capital de l'Alt Camp

El Partit Popular presentarà candidatura a les eleccions municipals en quatre municipis de l’Alt Camp. Conscients que aquesta comarca tradicionalment no ha estat la més fàcil pel que fa a vots pel partit, el PP es presenta per optar a entrar als ajuntaments de Valls, Alcover, Vallmoll i Aiguamúrcia.

En un acte celebrat aquest divendres a Valls, on han assistit una cinquantena de persones afins al partit, els populars han fet la presentació dels caps de llista per aquests quatre municipis. Ho han fet acompanyats pel president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, que ha donat tot el seu suport als quatre candidats.

Fernández ha fet referència a la candidatura que presenta Francesc Caballero per Valls, definint-la com «una gran aposta, amb el convenciment que serem capaços de reforçar el partit a una comarca com l’Alt Camp». Precisament aquesta dificultat d'obtenir representació als ajuntaments de l'Alt Camp que ha tingut el PP històricament dona al partit «més força, més convenciment i més il·lusió», ha dit Fernández.

La marxa de Batet «obre un nou escenari a Valls»

El president del PP de Catalunya també ha fet referència a la nova etapa política que s’obre ara a Valls després de la marxa d’Albert Batet de la política municipal. Aquest fet «obre un nou escenari que, amb l’experiència i la capacitat de treballar del Francesc, és el millor alcalde que pot tenir Valls», ha dit Fernández.

Per la seva banda, Francesc Caballero, ha reiterat que aquesta és la cinquena vegada que es presenta a l’alcaldia de Valls i també l’última. Tot i això, ha deixat clar que porta «un projecte regenerat i amb molta gent nova». Una gent que, segons Caballero, «han d’agafar la corda i prendre aquest camí, perquè estic molt segur que aviat podrem estar al govern de Valls». Actualment, l'Ajuntament de Valls compta amb Caballero com a únic regidor del PP, a l'oposició. 

Els candidats d’Alcover, Vallmoll i Aiguamúrcia

L’acte celebrat aquest divendres també ha servit per presentar la resta de candidats del PP a l’Alt Camp. Per una banda, s’ha presentat la candidatura de Montse Moncusí, alcaldable del PP a Alcover, que batallarà per treure representació municipal en un ajuntament on actualment el seu partit no en té.

També s’ha presentat el candidat del PP a l’ajuntament de Vallmoll, José Luís Calvo, que també aspira a treure representació en un consistori governat des de fa quasi tres dècades pel PSC.

Per últim s’ha fet la presentació oficial de Salustiano Rodríguez, alcaldable del PP a Aiguamúrcia, un municipi on tampoc és present el Partit Popular en l’organigrama municipal.


Comentaris