Dolors Farré

L'alcaldessa de Valls fa una crida a la responsabilitat hores abans de l'inici de la Festa Major de Sant Joan

Dolors Farré també ha encoratjat als vallencs i vallenques a gaudir al màxim de les diferents activitats programades entre el 20 i el 25 de juny

Valls ja ho té tot a punt per celebrar la que serà la seva Festa Major de Sant Joan més diferent dels darrers anys. La situació generada per la pandèmia mundial de la Covid-19 i les restriccions que se'n deriven van obligar l'organització, entitats i agents culturals a repensar la festa de dalt a baix, donant lloc a un programa d'actes ampli, que se celebrarà entre el dissabte 20 i el dijous 25 de juny, amb un format híbrid mig presencial i mig virtual.

Així, la celebració patronal combinarà accions de llarga durada durant totes les jornades festives i actuacions que es retransmetran en streaming o per televisió a través de TAC12 perquè puguin ser gaudides des dels diferents dispositius mòbils i des dels habitatges. 26 entitats hi han aportat les activitats, conduïdes per cinc grups de treball.

Alhora, malgrat les noves circumstàncies es viuran recuperacions com la d’alguns dels tocs manuals de campanes, estrenes com la del basilisc petit i se celebraran els oficis religiosos de Completes, Sant Joan i del Vot del Poble. El programa arribarà imprès a totes les llars vallenques i també estarà disponible a través dels canals on line: web, xarxes socials i VallsAPP.

Crida a la prudència i a la responsabilitat

Dolors Farré ha fet aquest matí una crida a la responsabilitat compartida, davant d'una crisi sanitària que encara no ha finalitzat. Així, l'alcaldessa ha encoratjat a vallencs i vallenques a gaudir al màxim de les diferents activitats programades, però amb molta prudència i sense perdre de vista la complexitat del moment present. També ha remarcat que, tot i estar en dies de festa i de celebració, cal mantenir en tot moment les mesures de seguretat i distanciament establertes i ha mostrat la seva confiança en la ciutadania, de qui s'espera un comportament tant exemplar com el que s'ha viscut durant tota la crisi i fins ara.


Comentaris