Cris Juanico clourà el Festival Terra de Bandolers d’Alcover

Presentarà ‘Viu’, el seu darrer treball discogràfic aquest divendres a les 22.00 hores en un concert gratuït a la plaça Nova
El músic i compositor Cris Juanico actuarà divendres a Alcover. | Cedida

 

El músic i compositor Cris Juanico presentarà a Alcover els temes del nou treball discogràfic que porta per nom ‘Viu’. El concert serà gratuït i tindrà lloc aquest divendres dia 16 d'agost a les 22.00 hores a la plaça Nova.

 

L’actuació de Cris Juanico servirà per cloure la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover, que s’ha anat celebrant durant les darreres setmanes amb diverses actuacions d’altres artistes, que han passat per diversos escenaris del municipi oferint música, dansa o circ, entre altres disciplines, tot fent gaudir d'unes vetllades culturals d'estiu úniques.

 

Cris Juanico presenta el seu treball 'Viu' a Alcover

En aquesta ocasió, Cris Juanico presentarà un conjunt de cançons vives en les quals l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la qual ell se’n sent un privilegiat element més. 

 

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, el cantautor vesteix, al treball discogràfic, les seves cançons de folk-rock en incorporar la sensibilitat i la petitesa del violí o del guitarró a una banda clàssica de pop-rock, resultant un so consistent, a més d'un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis de les seves composicions.

 

Cris Juanico, estarà a la veu i guitarra, i anirà acompanyat per Joan Solà-Morales al contrabaix i per Blanca Coll al violí.

 

Gastronomia 'bandolera' durant tot el mes d'agost

Per altra banda, durant el mes que dura el cicle, es poden seguir degustant diverses propostes gastronòmiques de l’època del bandolerisme a Alcover als següents establiments: restaurant Ermita del Remei, restaurant K-l'Ermità, Casa Fornet i Cafeteria Bonillo.