Dos ferits en un incendi en una nau agrícola a Querol

Les dues persones han estat donades d'alta, ja que presentaven ferides lleus. L'incendi ha cremat un tractor i la nau ha quedat afectada pel fum
El tractor ha quedat totalment cremat. | Bombers

 

Dues persones han resultat ferides de caràcter lleu en l’incendi d’un tractor en una nau agrícola a Querol, a l’Alt Camp.

Els bombers han rebut l’avís a les 9.51 hores d’aquest matí de dimarts 1 d’octubre, quan s’ha incendiat un tractor en l’interior d’una nau agrícola d’aquest municipi.

Les dues persones intentaven apagar el foc

Les dues persones han resultat ferides lleus mentre intentaven apagar el foc i extreure el vehicle a l’exterior del magatzem.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat. També hi ha anat el SEM, que ha atès les dues persones i els ha donat l’alta ‘in situ’.

Segons han informat fonts dels bombers, el tractor ha quedat afectat al 100% i hi ha hagut afectació en la instal·lació elèctrica de la nau agrícola. També s’han vist afectades diverses plaques del sostre del magatzem.

"🎉ACTES I HORARIS: El programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula 2019 de Valls!" "🏡REPORTATGE: El barri de Clols de Valls: passat, present i el campanar més petit de Catalunya"