ERC d’Alcover presenta els primers noms de la seva candidatura per les eleccions municipals

El partit presenta la seva llista sota el lema ‘Alcover, obert al futur’
Els cincs primers membres de la llista d'ERC Alcover per les eleccions municipals. | Cedida

 

ERC d’Alcover ha donat a conèixer els 5 primers noms de la llista de cara a les eleccions municipals. El cap de llista és Josep Maria Flores Juanpere i, en els següents llocs el segueixen dues dones i dos homes de forma intercalada. Tots ells han expressat els principals reptes que té el partit al municipi.

En aquest sentit, la número 2 de la llista serà Anna Nebot Rionlogopeda i mestra. Arribada fa 5 anys des del Milà, assegura que Alcover «m’ha acollit des del primer dia i m’ha fet sentir com a casa».

Al 3 hi haurà Jordi Invernon Bengoechea, advocat. Invernon, assegura que vol «un ajuntament molt atent, que respongui sempre les instàncies, que vigili el compliment de les ordenances i que ho posi fàcil a les persones que emprenen un negoci».

La número 4 serà la independent Trini Garcia Luna, artesana i botiguera, feminista, i alcoverenca des de fa 20 anys. Té estudis i experiència en els àmbits del periodisme i la gestió cultural i amb 56 anys segueix estudiant a la universitat. Com a veïna i botiguera del nucli antic considera que viure-hi «és un privilegi; el centre d’Alcover té un potencial que no està prou valorat».

Finalment, en 5è lloc hi haurà Gerard Tell Torrell, coordinador de prevenció, bomber voluntari i diable dels Bruixots. Tell considera que s’han de posar les entitats d’Alcover en el centre de les polítiques municipals i, d’altra banda, que «s’ha de buscar l’equilibri entre turisme i medi, promocionant la vall del Glorieta i el Micanyo però no a qualsevol preu».

El projecte d’ERC per Alcover

La candidatura d’Esquerra a les eleccions municipals a Alcover també ha presentat el seu lema: ‘Alcover, obert al futur’.

El cap de llista, Josep Maria Flores Juanpere, ha reivindicat que «Alcover és com Catalunya: una societat oberta i acollidora, que sap sumar la força de la seva gent i el seu patrimoni de tota la vida amb la riquesa que aporten els alcoverencs i alcoverenques d’adopció».

Els republicans centraran la seva campanya al voltant del seu projecte de futur per a Alcover. Afirmen que «no podem permetre que tanquin botigues, es buidin cases o marxin joves». Per a Flores, «si ho gestionem amb intel·ligència, Alcover té tot el que ha de tenir per ser un poble del qual ningú vulgui marxar; Alcover té futur».

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: El Grup del Teatre Principal anuncia que reposarà 'Peter Pan' a l'octubre" "Ni timbals ni bombos: descobrim els instruments autèntics de la Setmana Santa catalana"