GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tot a punt per a la Festa Major d'hivern de Vila-rodona

Un 'escape rom', inflables, el sopar de festa major i el ball ompliran de festa aquest municipi de l'Alt Camp

El municipi de Vila-rodona es prepara per celebrar una nova edició de la seves festes. Així doncs, del 18 al 20 de gener tindrà lloc la Festa Major d'Hivern 2019. S'ha programat un cap de setmana ple d'activitats per a totes les edats. Un 'escape rom', inflables, el sopar de festa major i el ball ompliran de festa aquest municipi de l'Alt Camp.

 

Aquest és el programa d'actes de la Festa Major de Vila-rodona:

Les activitats començaran aquest divendres, 18 de gener, a les 18.00 hores amb un curs d'identificació d'ocells del Gaià a la Biblioteca Municipal. Els coordinadors de l'activitat seran Albert Pardó i Enric Pena. El mateix divendres, 18 de gener, a partir de les 20.00 hores se celebrarà la conferència: 'República, empremta de Justícia i Llibertat', a càrrec de Mieria Montesinos, advocada i membre de la Coordinadora de l'Advocacia de Catalunya, i Josep Ramon Barberà, professor de dret administratiu. L'acte està organitzat per l'ANC de Vila-rodona. Finalment, els actes de divendres es clouran amb un 'Escape Room' al local de fires a partir de les 22.00 hores.

 

El dissabte, 19 de gener, de les 8.20 fins a les 10.30 hores continuarà el curs d'identificació d'ocells del Gaià i de les 10.00 hores a les 15.00 hores, a la pista del Casal, els més menuts podran gaudir d'inflables.

 

A les 19.00 hores, a la Biblioteca Municipal es presentarà el projecte de la nova piscina municipal. I a les 21.30 hores, a la Sala del Casal, tindrà lloc el tradicional sopar de Festa Major. Per cloure el segon dia de festes, actuarà, al local de Fires, la 'Dalton Bang', que portarà a Vila-rodona música dels anys 70 fins a la 'patxanga' més actual. El vocalista de 'Dalton Bang' és Miki Núñez, concursant d'Operación Triunfo 2018.

 

Diumenge de Festa Major

El diumenge, 20 de gener, a les 12.00 hores tindrà lloc la tradicional Missa Solemne en honor a Sant Sebastià, amb la participació de la Coral de la parròquia. Seguidament, a les 13.00 hores, al Cafè del Casal, l'orquestra Tangara celebrarà un concert-vermut. Els actes de la Festa Major d'hivern de Vila-rodona es clouran les 19.00 hores amb el Ball de Tarda a la Sala del Casal.