GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Final tràgic per un cadell de gos que havia caigut dins d'un pou a Valls

Els Bombers de la Generalitat es van mobilitzar amb escaladors i submarinistes per salvar l'animal
Imatge del rescat del gos en un pou de Valls. | Bombers

 

 

La mobilització heroica dels Bombers de la Generalitat amb escaladors i submarinistes per rescatar un gos que havia caigut en un pou d’una finca particular a Valls, ha tingut un final tràgic, després que l'animal sortís sense vida del pou.

 

Els fets van passar a les 23.30 hores del passat dimarts, al barri del Fornàs de la capital de l’Alt Camp. Segons han informat des del servei d’emergències, es tracta d’un pou amb aigua de 25 metres de fondària.

 

 

 

Gran mobilització sense recompensa

En el rescat de l’animal va participar la secció dels GRAE de muntanya per tal de fer la instal·lació de les cordes i els GRAE submarinistes per fer la immersió.

 

Finalment, van poder treure el cos sense vida de l'animal, que tot i no haver caigut fins al fons del pou hauria patit diversos cops en la caiguda. L'animal havia quedat embolicat amb uns cables, d'on el van treure els Bombers per retornar-lo als seus amos. Es tractava d’un gos de tan sols un any, barreja de pastor alemany i mastí.