El duo Formiga & Cigale estrenen nou projecte a Alcover amb la cobla La Principal de Tarragona

Serà un concert que tindrà lloc aquest diumenge 10 de novembre a les 19.00 hores al Convent de les Arts
Formiga & Cigale amb la cobla. | Cedida

El duo Formiga & Cigale deixen d’estar soles als escenaris i passen a compartir-lo amb la cobla La Principal de Tarragona. Així ho posaran de manifest aquest diumenge 10 de novembre al Convent de les Arts d’Alcover on presentaran el seu nou projecte, en un concert que tindrà lloc a les 19.00 hores.

El projecte de Formiga & Cigale és un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu. Els qui coneixen aquest duet saben que en un dels seus espectacles poden passar de la tranquil·litat d’una senzilla havanera interpretada amb arpa i violí a una muntanya russa de melodies, cants i ritmes.

Per la seva banda, la cobla La Principal de Tarragona és una entitat dedicada a la difusió de la sardana, amb una trajectòria de més de 50 anys. Amb un extens repertori, és habitual a les ballades i aplecs de la província de Tarragona. Compta amb grans professionals i especialistes en diversos estils musicals (des del cant gregorià fins al pop, passant pel clàssic i el tradicional).

L’inici de l’espectacle es podrà escoltar dissabte a l’Escola de l’Espectador

En el marc de l’Escola de l'Espectador, dissabte 9 de novembre a les 22.00 hores, es durà a terme una breu introducció al treball d’adaptació de les peces de Formiga & Cigale a format cobla a càrrec d’Anna Migó on hi haurà l’oportunitat d’escoltar l’inici de l’espectacle que estrenaran l’endemà al Convent de les Arts.

El preu del concert, inclòs en el Festival Accents, és d'11€ l’entrada anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web del Convent de les Arts o bé a taquilla una hora abans de l'inici del concert.

"‼SITUACIÓ LÍMIT: Vaga indefinida en una important empresa d'Alcover" "📃Diversos ciutadans presenten la seva autoinculpació davant els jutjats de Valls"