sant-roc-valls

L'Institut d'Estudis Vallencs lliura el III Premi Josefina Cardó de recerca de batxillerat

L'acte de lliurament tindrà lloc el dimarts 18 de juny a les 19.30 h del vespre, a la sala d'sctes de l'Institut d'Estudis Vallencs

El proper dimarts 18 de juny tindrà lloc a la seu de l'Institut d'Estudis Vallencs el lliurament del III Premi Josefina Cardó a treballs de recerca de Batxillerat relacionats amb l'àmbit humanístic i social. En aquesta edició el premi, dotat amb 500 euros  i la col·lecció «Valls i la seva història», ha recaigut en el treball de recerca «La Taulad@ ens necessita.urgent - El repte de cercar consciències», presentat per Geda Requena Gatell, alumna de l'Institut Narcís Oller de Valls.

Per la seva banda, el treball ha estat tutoritzat pel professor Jordi Pijoan Parellada que rebrà també un reconeixement  com a recordatori de la important tasca d'acompanyament i mestratge que realitza el professorat, i de la que justament va ser un bon exemple la Dra. Josefina Cardó.

El jurat ha decidit també atorgar un accèssit, en aquest cas a la Mar Mateus Llorach, també alumna de l'Institut Narcís Oller de Valls, pel treball «Poder Lila. Estudi de les dones directives a l'Alt Camp», dirigit pel professor Carles Gallart. En aquest cas, l'accèssit està valorat amb 150 euros a més de la col·lecció «Valls i la seva història».

El jurat ha estat format per Bernd Georg Theilen, catedràtic d'universitat del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili; Pilar Casas Rom, Cap de l'Àrea del Servei d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona; M. Isabel Berenguer i Tomàs, catedràtica d'ensenyament secundari, i Lluis Frago Clols, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona, que ha actuat com a secretari del Jurat. L'acte de lliurament tindrà lloc el dimarts 18 de juny a les 19.30 h del vespre, a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs, a l'edifici de l'antic hospital de Sant Roc.