GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S’obre el període d'inscripció per als cursets i activitats d’estiu al Patronat d’Esports de Valls

A partir d’aquest divendres dia 26 es podran fer les inscripcions per a les diferents opcions. Les propostes inclouen diversos cursets i activitats per a tothom
Els infants gaudeixen de les activitats d'estiu del PME de Valls. | Cedida

 

El Patronat Municipal d'Esports (PME) de Valls obre a partir d’aquest divendres 26 d'abril el període d'inscripcions per a les diferents activitats d'estiu que proposa.

 

L'esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la quarta edició del campus de natació.

 

El calendari d'activitats se centra especialment en el mes de juliol. A més, també s'ofereix un abonament d'estiu, entre el 15 de juny i l'11 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats. Per inscriure's a les activitats d'estiu o obtenir-ne més informació cal adreçar-se a les oficines del CEM El Fornàs, o a la pàgina web.

 

Entre les propostes presentades per aquest estiu destaca l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça a infants i joves de 7 a 11 anys en què s'inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports.

 

Imatge del darrer miniesportiueig del PME de Valls. | Cedida

 

Pels més petits, entre 4 i 6 anys, el PME ofereix el miniesportiueig, programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Tant l'esportiueig com el miniesportiueig s'organitzen setmanalment i en cinc torns, del 26 de juny al 26 de juliol. Totes aquestes activitats es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d'estiu per a diferents nivells i edats.

 

Quarta edició del Campus de Natació

També tindrà lloc la quarta edició del Campus de Natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada, natació amb aletes, sortida a fer una travessa... Tot amb altres activitats i esports recreatius.

 

El PME també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats d'estiu per a tots els seus abonats i abonades, que inclouen TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres.

 

També se segueix oferint els tastets d'estiu, per a tots i totes les que es vulguin iniciar a les activitats del Ioga-iyengar i de gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l'activitat aquàtica per a nadons, la caminada nocturna a Miramar o el Mulla't són altres activitats que el PME proposa durant l'estiu.