ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Compte enrere per la 3a cursa-caminada al Niu de l'Àliga d'Alcover

El 5 de maig arriba una nova edició d’aquesta carrera solidària que comprèn 14 quilòmetres en l’entorn natural de la Vall del Glorieta
Un tram de la cursa-caminada al Niu de l'Àliga d'Alcover, en edicions anteriors. | Cedida

 

El diumenge 5 de maig arriba la 3a edició de la cursa-caminada al Niu de l'Àliga d'Alcover organitzada pel Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Alcover amb la col·laboració de l'Ajuntament.

 

El circuit es pot fer de dues modalitats que tenen els mateixos quilòmetres de recorregut. Així doncs, tant la cursa com la caminada compten amb una distància de 14 km per un entorn natural únic com és la Vall del Glorieta al peu de les Muntanyes de Prades. Els participants que ho desitgin podran gaudir del paisatge mentre fan el camí.

 

A més, aquesta cursa té un vessant solidari, ja que la recaptació es fa a favor de Càritas Alcover. Pel que fa als horaris, la caminada donarà el tret de sortida a partir de les 9.15 hores del matí, mentre que la cursa començarà 15 minuts més tard, a les 9.30 hores. El punt de partida i de finalització de la cursa i de la caminada és el carrer de les Rodes d’Alcover (davant del Pavelló Municipal).

 

Inscripcions obertes fins al 30 d’abril

Les inscripcions ja es poden realitzar i estaran obertes fins al dia 30 d'abril. Es poden fer de manera presencial al Centre d'Atenció primària d'Alcover o via internet. El preu de la inscripció oscil·la entre els 12 i els 15 euros, tot depenent de la modalitat escollida per cada participant, essent més econòmica l'opció caminada però amb molt poca diferència de la cursa.

 

A cada participant se li farà entrega d'una bossa amb una samarreta tècnica i avituallament. En finalitzar la cursa es durà a terme una botifarrada per a tots els inscrits. Els participants disposaran de WC i dutxes al Poliesportiu Municipal alcoverenc que estarà obert des de les 8.00 hores del diumenge.