Jazz enmig de la natura a l’Ermita del Remei d’Alcover

Miquel Àngel Cordero i Gemma Abrié oferiran un concert a l’aire lliure aquest divendres en el marc del Festival Terra de Bandolers
El duo format per Miquel Àngel Cordero i Gemma Abrié actuaran aquest divendres. | Cedida

 

Un entorn natural inigualable per escoltar música jazz en una nit d’estiu. Aquesta és l’atractiva proposta que oferirà el duo musical format pels contrabaixistes Miquel Àngel Cordero i Gemma Abrié aquest divendres 3 d’agost a les 22.30 hores. Els músics presenten el seu concert de jazz titulat Double BasSing en l’entorn natural de l’ermita del Remei d’Alcover en el marc del Festival Terra de Bandolers, que s’allargarà fins al 16 d’agost.

Durant el concert, els dos intèrprets exploraran diferents formes i estils, des del jazz, passant pel folklore argentí fins a la cançó d'autor catalana o fins i tot els Beatles. Es tracta d’una proposta sorprenent, que farà cantar i ballar al públic assistent.  

Excursió a peu fins al concert

Qui desitgi començar la vetllada una mica abans, ho podrà fer, ja que hi ha la possibilitat d'anar a peu fins al lloc del concert en una sortida programada que tindrà el seu punt de sortida a l’església Vella del poble a les 20.30 hores. Els assistents, que hauran de portar una llanterna per al camí de tornada, podran endinsar-se en el patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla i gaudir del concert, per després tornar a la vila ja entrada la nit.

Jordina Biosca arriba diumenge amb ‘Concert d’amor i de mort’

També en el marc del festival Terra de Bandolers, diumenge 5 d’agost a les 19.00 hores, la narradora i actriu Jordina Biosca presenta la proposta de text i música sota el títol ‘Concert d’amor i de mort’, amb l’acompanyament a la guitarra de David Garcia. Un espectacle tendre i emotiu on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu, amb el suport de la literatura d’autors com G.K. Chesterton o Mia Couto, entre d’altres.

Les entrades pel concert de Jordina Biosca tenen un cost de 9 euros i es poden adquirir al Punt d’Informació Juvenil (al preu de 6 euros amb el carnet del convent), també via Internet o a la taquilla des d’una hora abans que comenci l’espectacle.

"Nou càrrec del govern espanyol pel vallenc Senén Florensa" "Firagost 2018: una passejada amb els cinc sentits"