Valls acollirà la I Jornada d'emprenedoria juvenil de l'Alt Camp

El servei de Joventut «Valls Jove», l'Oficina Jove de l'Alt Camp i Vallsgenera organitzen la jornada, que se celebrarà el 26 de novembre
La jornada es va presentar ahir dilluns 28 d'octubre en roda de premsa | Cedida

Valls acollirà, el 26 de novembre, la I Jornada d'Emprenedoria Juvenil que se celebrarà de les 9.00 h a les 14.00 h al Pati de Sant Roc i que té per objectiu donar a conèixer les iniciatives impulsades pel jovent de la comarca i fomentar el treball en xarxa. Les inscripcions a la jornada es poden fer a través de l'Oficina Jove de l'Alt Camp trucant al 977 608 560 o mitjançant el correu electrònic joventut@altcamp.cat. La data límit per inscriure's és el dia 24 de novembre. 

 

La jornada comptarà amb una sessió de networking i una mostra d'iniciatives d'autoocupació jove i s'inscriu en el projecte #Apujopersiana per promocionar i donar visibilitat a l'emprenedoria juvenil de l'Alt Camp. Un programa que es va iniciar fa poc més d'un any amb la presentació de la pàgina web que és un aparador on es poden veure i consultar els treballs i projectes de diverses persones joves emprenedores de la comarca. Actualment la web recull 14 iniciatives d'àmbits tan diversos com l'agricultura i la natura, les arts, l'automoció, l'estètica, l'enginyeria, les arts gràfiques i la comunicació, la moda, o la salut i el benestar.

 

El principal objectiu de la jornada és proporcionar un espai de trobada a les persones participants, que propiciï la creació d'una xarxa d'intercanvi, de suport i de participació entre elles. Al mateix temps, a través de la mostra, també es volen donar a conèixer els projectes d'emprenedoria juvenil al conjunt de la població. La jornada començarà amb la ponència "Emprenedors com Son Goku, Scoby Doo i Homer Simpson, i els seus 6 errors més habituals", que anirà a càrrec d'Albert Torroella, autor del llibre "Escola d'Emprenedors, descobreix el potencial que portes dins!". Torroella parlarà dels diferents perfils de persones emprenedores, de com poden evitar entrebancs i de com aconseguir emprendre amb èxit.

 

Seguidament, es farà un networking reservat a les persones joves emprenedores, amb entrevistes curtes i bidireccionals, i intercanvi de targetes entre totes les persones participants perquè puguin mantenir el contacte i trobar vies de col·laboració. Per tancar la jornada es farà una mostra d'iniciatives d'autoocupació jove, on les persones podran exposar els seus productes i/o serveis i que estarà oberta al conjunt de la població.

"‼ Valls, en estat de xoc 24 hores després de la diada castellera de Santa Úrsula" "🎉L'ENHORABONA: El vallenc Leonard Ruiz rep el Premi d'Innovació Docent"