Valls inicia el cicle Juliol Circense a l'auditori de Mas Miquel

Posteriorment, donarà pas al cicle EnViu, música i vi amb la complicitat de la Denominació d’Origen Tarragona
L'auditori de Mas Miquel acollirà els diversos espectacles de circ | J.V.

 

Aquest dimarts, 16 de juliol, comença el cicle Juliol Circense amb diferents propostes a l’auditori de Mas Miquel de Valls. Es tracta d'un espai cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, on els dies 16, 17 i 18 de juliol a partir de les 22.00 h, es podran veure els espectacles «Ni cap ni peus» de Circ vermut, «Mr. Alret» de Moi Jordana i «Musicó-Loco» de Fumanartist, que compaginaran diverses disciplines com els malabars, l’acrobàcia, la manipulació d’objectes o el clown, entre d’altres.

 

Per altra banda, el claustre del Convent del Carme serà l’escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 23, 24, 25 i 26 de juliol, també a les 22.00 h. El claustre acollirà la música de la vallenca Susannes, que hi presentarà el seu darrer disc «Dona llavor», el concert de Judit Neddermann, que oferirà al públic el seu nou treball «Nua», barreja de pop, folk i world music; i l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

 

Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle «EnViu» comptarà amb els 'Divendres Di-vins' i començarà, excepcionalment, a les 20.00 del vespre. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» d’Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà l'única proposta de pagament, a un preu popular de 5 euros, que inclou l’entrada i el tast.

 

Les localitats es poden reservar a partir del proper dilluns 2 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9.00 h a 14.00 h, o trucant al 977217931 i el mateix dia del concert.

"🎉AGENDA: Tots els actes de la Festa Major de Figuerola del Camp!" "⚠ ALERTA: Novetats sobre l'estat de l'home agredit amb una destral al Rourell"