Vila-rodona impulsa mesures per alleujar la càrrega fiscal de les famílies del poble

També s’han pres altres decisions per tal de frenar la propagació del coronavirus

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Vila-rodona, a l’Alt Camp, ha impulsat diverses mesures que han de contribuir a minimitzar la càrrega fiscal que suporten les famílies, sobretot, en aquest cas d’excepcionalitat per l’estat d’alarma a causa del coronavirus. També s’han pres decisions per tal de frenar la propagació de la Covid-19 en l’actual situació de confinament de la ciutadania.

 

S’ha ajornat el cobrament dels tributs locals

En aquest sentit, s’ha decidit ajornar el cobrament dels tributs locals. Aquesta mesura, s’ha pres d’acord amb BASE Gestió d’ingressos (organisme autònom de la Diputació de Tarragona), ens amb qui el consistori té delegada la major part de la recaptació dels tributs municipals.

 

Un cop s’aixequi l’estat d’alarma declarat pel Reial Decret 463/2020 de 14 de març, es fixaran els nous períodes de cobrament. En aquest sentit, també se suspèn la tramitació dels expedients executius en curs i, respecte dels fraccionaments i ajornaments que vencien a partir del 20 de març, queden ajornats fins al 30 d’abril.

 

Es tanquen les fonts públiques i el cementiri, i se suspèn el servei de correus

D’altra banda, el consistori també ha posat en marxa altres mesures per tal de frenar la propagació del coronavirus al municipi. S’ha incrementat el servei de recollida d’envasos; mentre duri el confinament, es recollirà aquesta fracció els diumenges al vespre, a banda dels dimecres, com ja és habitual.  

 

També s’han tancat totes les fonts públiques per evitar qualsevol contacte amb les mans o la boca. S’ha suspès el servei de Correus fins a nou avís. El cementiri també queda tancat fins que s’acabi el període de confinament. I, per últim, la deixalleria mòbil queda fora de servei.

Més notícies de la categoria Alt Camp