Imatge d'arxiu d'Albert Batet, cap de llista de Junts, durant un míting recent a Reus

Neix Valentina, la filla d'Albert Batet i la seva dona Olga

El vallenc ho ha anunciat aquest dilluns a Instagram

L'Albert Batet i la seva dona Olga  han començat la setmana amb una gran notícia amb el naixement de la seva filla Valentina, aquest dilluns 22 de març. El vallenc ha anunciat la bonanova a través de les seves xarxes socials donant la benvinguda al món de la seva segona filla a Barcelona. 

El president del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya comença la Legislatura al Parlament de Catalunya amb bon peu i la petita Valentina se suma a la família. A més, tindrà un germà gran, l'Albert, que fa ben poc va celebrar el seu segon aniversari. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Al seu compte d'Instagram, Batet ha esclatat d'alegria i ha fet l'anunci amb la foto del nadó. «Màxima felictat! Avui ha nascut la Valentina», expressa el pare, per continuar amb missatges d'enhorabona pel naixement de la criatura. 

L'Olga, la Valentina i els dos Alberts gaudiran de la seva vida familiar a l'Arboç, el poble d'on és la mare, municipi on es van traslladar després de néixer el seu primer fill,  l'Albert. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!