Noves experiències al Convent de les Arts i al Museu d'Alcover durant el confinament

La iniciativa, que s'ha iniciat aquest mes d'abril, té lloc cada dia a partir de les 10.00 h del matí

Tot i que el Museu d'Alcover i el Convent de les Arts tenen tancades les portes dels seus equipaments, la cultura que s'hi respira no s'atura. Per això ambdós centres culturals han ideat un seguit d'interessants propostes, de consum diari, que s'han iniciat aquest mes d'abril, a partir de les 10.00 h del matí.

 

Així, cada dia s'anuncia el contingut de les publicacions a través de l'App d'Alcover i aquest es pot seguir mitjançant les xarxes socials dels equipaments culturals. L'objectiu és que tothom qui ho desitgi pugui reviure experiències o bé descobrir-ne de noves. El Convent de les Arts, en aquest sentit, acosta els continguts de companyies de teatre, formacions musicals i de diferents disciplines artístiques relacionades amb la seva programació habitual.

 

Per la seva banda, el Museu alcoverenc obre les portes del Triàsic perquè el públic gaudeixi dels continguts des de casa i els treballi. Aquests continguts, i molt més, es difondran durant les pròximes setmanes des de Cultura Alcover de manera online.