El cinema serà l'eix temàtic del proper Parc de Nadal de Valls

Seran 13 les associacions participants en la nova edició d'aquesta activitat nadalenca, adreçada als públics familiars, amb materials reutilitzables aportats per la ciutadania
El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha protagonitzat la roda de premsa | Albert Oliva

El Parc de Nadal de Valls girarà al voltant de dos eixos temàtics: el cinema i el circ. La comissió d'entitats participants va escollir el cinema com a fil argumental i així, durant tota la tardor ha treballat la preparació de zones diferenciades que s'ubicaran en dues veles i en el gimnàs i vestíbul de l'Escola Enxaneta, a l'antic Convent del Carme, entre el dissabte 28 de desembre i el dissabte 4 de gener, per a la realització del taller de circ i tallers i activitats de les entitats al voltant del cinema.

 

Taller de circ

Les cinc primeres jornades del Parc de Nadal, entre el matí del dissabte 28 de desembre i la tarda del dimecres 1 de gener, tindran com a protagonista el món del circ. Els tallers circenses s'ubiquen a la vela de la companyia vallenca Passabarret. A la vela s'hi instal·larà un taller de circ de més de 150 metres quadrats, amb dos espais diferenciats: un per a participants d'entre 1 i 5 anys i l'altre apte per a totes les edats, on també hi tenen cabuda les famílies amb ganes d'experimentar sensacions diferents desafiant l'equilibri i la gravetat.

 

Activitats de les entitats amb materials sostenibles

Per les tres darreres jornades del Parc, entre el 2 i el 4 de gener, als actius del circ s'hi sumaran onze tallers essencialment basats en el món del cinema. Aquests seran abordats des de diferents perspectives i es podran realitzar activitats tant diverses com fer un portallapis, varetes màgiques, creació d'un teatre d'ombres xineses, caixes de crispetes, porta-fotos, càmeres de fotos o zòotrops. Per altra banda, els nens i nenes també podran participar al joc de les pel·lícules, a un karaoke de cançons de films infantils i al futbom (utilitzant bombolles gegants). Els més menuts trobaran un espai de joc lliure dedicat als infants fins als 3 anys.

El Parc de Nadal s'ubicarà al Convent del Carme de Valls | Cedida

El Parc de Nadal també comptarà amb unes activitats addicionals: cantada de la Coral Infantil Cors Alegres (dijous 2 a les 18.30 h), cantada de nadales del Cor Koré (divendres 3 a les 18.30 h) i taller de castells de la Colla Joves Xiquets de Valls (dissabte 4 de 18.00 h a 20.00 h).

 

Horari i entrades

L'horari del Parc de Nadal serà, del 28 de desembre al 4 de gener, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h. Excepte el dia 31 de desembre a la tarda i l'1 de gener al matí que estarà tancat. Les localitats mantenen els preus dels anys anteriors, amb 2 euros per l'entrada de mig dia i 3 euros tota la jornada, tant per a infants com per a adults. Això no obstant, els adults amb el Carnet dels Amics dels Teatres de Valls compten amb l'accés gratuït. Els menors de 8 anys d'edat hauran d'anar acompanyats per la mare, pare o tutor legal. A partir dels 8 anys podran accedir sols si duen una autorització escrita del tutor. 

 

Potser també t'interessa:

"🎁Arriba una nova edicio de la Mostra d'Aparadors de Nadal a Valls" "🏃Tot a punt per a la segona edició de la Travessa Valls-Montblanc"