Detecten 4 positius de coronavirus a la residència Alt Camp de Valls

Són dues treballadores que es van contagiar per un conegut comú extern i dues àvies asimptomàtiques

Confirmats 4 casos positius de coronavirus a la residència Alt Camp de Valls. Es tracta de dues residents i dues treballadores d’aquesta residència pública. Les dues àvies infectades, que es troben aïllades al centre, són asimptomàtiques i no ha calgut traslladar-les a l'hospital de la ciutat. En saber-se del cas de dues empleades contagiades per un conegut comú, aliè al centre, ara fa quinze dies, es van activar els protocols establerts per a aquest tipus de situació i es van fer proves PCR als 120 usuaris i al centenar de treballadors propis i d'empreses externes per diagnosticar nous casos i neutralitzar aquest brot.

Els residents es van confinar a les seves habitacions com a mesura de prevenció fins a saber-se els resultats dels tests. Només l'àvia va donar positiu.  Aquesta setmana s'han repetit les proves al personal i residents i una altra àvia ha donat positiu, mentre la resta de tests del segon cribratge massiu han tingut resultat negatiu. Fonts de l'Ajuntament valoren positivament el control de la situació i bon ús dels equips de protecció individual (EPI). Des del Departament de Salut es confirma que la residència reprendrà a partir de demà dijous tots els serveis amb total normalitat.

"Per fi: Es reprenen les obres d'aquest espai del Museu Casteller de Valls" "Última hora: Valls ja té cartell per la Fira de Santa Úrsula 2020!"