Presentació de la nova imatge corporativa del Museu Casteller de Catalunya

El Museu Casteller de Valls estrena imatge corporativa

L'equipament encara la recta final abans de la seva propera obertura, aquest mateix estiu, en el nou edifici que s’aixeca a la plaça del Blat de Valls, cor del barri antic i Km0 del fet casteller.

A pocs mesos de la seva obertura, aquest dijous, 1 de març, s’ha presentat la marca Món Casteller, Museu Casteller de Catalunya per a aquest innovador equipament cultural i turístic que s’ha de convertir en un centre d’experiències únic i singular que traslladi al visitant al món d’emocions i valors que envolten el fet casteller, combinant el patrimoni i la modernitat d’una tradició nascuda a Valls fa més de dos segles.

La marca MCC ha de servir per donar a conèixer l'equipament, per a promocionar-se com a símbol d’identitat del món casteller i per a difondre els seus valors i el seu paper com a museu i eina de transformació del seu entorn. De fet, el passat mes de gener es va iniciar l’elaboració del Pla de Posicionament previ a l’obertura del Museu Casteller de Catalunya a Valls, de la mà de l’empresa Expertus Turisme i Oci. Des d’aleshores, s’ha estat treballant en l’elaboració del diagnòstic i en la definició de les estratègies inicials de posicionament del museu, amb reunions i entrevistes amb grups d’interès del territori.

Món Casteller, marca d'una tradició que és Patrimoni de la Humanitat

Nova marca del Museu Casteller de Valls
Nova marca del Museu Casteller de Valls | Ajuntament de Valls

 

Amb la presentació de la marca Món Casteller, s’ha destacat que no és només un nom i un logotip, sinó que s’ha volgut que transmeti la identitat del MCC i reflecteixi els valors de tota la comunitat castellera i d’una tradició que és Patrimoni de la Humanitat. La voluntat és que la marca, dissenyada per TGD creatius, sigui de tot el món casteller i que tothom se la faci seva i se l’apropiï.

Tret de sortida a la implementació de les accions del Pla de Comunicació

Amb les obres ja en la seva recta final i la presentació avui de la marca i el pla de posicionament comença, oficialment, el recorregut visible del Museu. Un primer període de temps en què es difondrà aquesta imatge i es donarà a conèixer tots els projectes que ajudaran a posicionar-lo com atractiu de referència entre diferents grups d’interès, tant la població local, com el món casteller i els principals prescriptors dels mercats objectius del Museu.

També et pot interessar


Comentaris