El Museu Casteller de Valls estrena imatge corporativa

L'equipament encara la recta final abans de la seva propera obertura, aquest mateix estiu, en el nou edifici que s’aixeca a la plaça del Blat de Valls, cor del barri antic i Km0 del fet casteller.
Presentació de la nova imatge corporativa del Museu Casteller de Catalunya | Ajuntament de Valls

 

A pocs mesos de la seva obertura, aquest dijous, 1 de març, s’ha presentat la marca Món Casteller, Museu Casteller de Catalunya per a aquest innovador equipament cultural i turístic que s’ha de convertir en un centre d’experiències únic i singular que traslladi al visitant al món d’emocions i valors que envolten el fet casteller, combinant el patrimoni i la modernitat d’una tradició nascuda a Valls fa més de dos segles.

La marca MCC ha de servir per donar a conèixer l'equipament, per a promocionar-se com a símbol d’identitat del món casteller i per a difondre els seus valors i el seu paper com a museu i eina de transformació del seu entorn. De fet, el passat mes de gener es va iniciar l’elaboració del Pla de Posicionament previ a l’obertura del Museu Casteller de Catalunya a Valls, de la mà de l’empresa Expertus Turisme i Oci. Des d’aleshores, s’ha estat treballant en l’elaboració del diagnòstic i en la definició de les estratègies inicials de posicionament del museu, amb reunions i entrevistes amb grups d’interès del territori.

Món Casteller, marca d'una tradició que és Patrimoni de la Humanitat

Nova marca del Museu Casteller de Valls | Ajuntament de Valls

 

Amb la presentació de la marca Món Casteller, s’ha destacat que no és només un nom i un logotip, sinó que s’ha volgut que transmeti la identitat del MCC i reflecteixi els valors de tota la comunitat castellera i d’una tradició que és Patrimoni de la Humanitat. La voluntat és que la marca, dissenyada per TGD creatius, sigui de tot el món casteller i que tothom se la faci seva i se l’apropiï.

Tret de sortida a la implementació de les accions del Pla de Comunicació

Amb les obres ja en la seva recta final i la presentació avui de la marca i el pla de posicionament comença, oficialment, el recorregut visible del Museu. Un primer període de temps en què es difondrà aquesta imatge i es donarà a conèixer tots els projectes que ajudaran a posicionar-lo com atractiu de referència entre diferents grups d’interès, tant la població local, com el món casteller i els principals prescriptors dels mercats objectius del Museu.

També et pot interessar

"Dures declaracions dels alcaldes de Valls i Montblanc sobre la delegada del govern" "GRAN NOTÍCIA: El Mobile Learning Award 2019 premia centres educatius de Valls"