El cinema català torna al Convent de les Arts d'Alcover amb la comèdia dramàtica ‘Litus’

El film es projectarà aquest diumenge a les 10.00 hores en el marc del Cicle Gaudí de cinema ​​​​​​​
Imatge promocional de 'Litus'. | Cedida

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest diumenge 22 de desembre a les 19.00 hores, la projecció del film ‘Litus’, una comèdia dramàtica estrenada el setembre d'aquest any, sota la direcció de Dani de la Orden, inclosa en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Una trobada per descobrir secrets i emocions

El film explica una trobada d’amics per recordar el Litus, que fa tres mesos ha mort en un accident de cotxe. La reunió es converteix en una ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys. La pel·lícula compta amb intèrprets com Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García i Marta Nieto.

El preu de l'entrada és de 4,5 euros  i de 3 euros si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental i persones en situació de vulnerabilitat.

"🎪El circ acrobàtic de la Xina arriba aquest diumenge al Centre Cultural de Valls" "🎹ATENCIÓ: Comença la construcció de l'orgue de Valls"