Visita a les obres de rehabilitació de l'antiga església de Sant Francesc

L'Ajuntament de Valls rehabilitarà el campanar de l'església de Sant Francesc

Aquesta obra s'afegeix a la que s'està realitzant des del passat mes de febrer a l'antic temple

L'Ajuntament de  Valls ha contractat l'arquitecte Xavier Romaní, per un import de  6.829 euros, per tal que dugui a terme els treballs de redacció del projecte  executiu i la direcció d'obra de noves actuacions previstes a l'antiga església de Sant Francesc. En concret, s'ha programat realitzar la rehabilitació  del campanar, la reparació de les voltes de les diferents capelles i l'escala d'accés al cor, així com l'adequació d'una sortida d'emergència.

Aquestes obres s'afegiran a les que s'estan realitzant des del passat mes de febrer a l'antic temple i que, amb una inversió de  361.000 euros, contemplen la reparació de les diferents patologies que afecten l'estructura de les voltes i la coberta d'aquest edifici històric, així com els danys a la  teulada, fissures en murs o humitats per filtracions d'aigua, entre d'altres. El conjunt d'aquestes actuacions formen part del projecte per recuperar Sant Francesc i convertir aquest immoble en un  nou equipament cultural  públic.

Enderroc al carrer Santa Marina

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per altra banda, també s'ha aprovat l'adjudicació de les obres d'enderroc d'habitatges entre mitgeres situats al carrer Santa Marina números 34 i 40 a l'empresa Delta Punt 3000 per un import de 61.395 euros. Aquest enderroc forma part del projecte municipal que preveu la construcció de nous habitatges socials en aquesta zona situada a la cruïlla dels carrers Santa Marina i Sant Francesc.