ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Tot a punt per a la segona edició de la Travessa Valls-Montblanc

El dia 1 de desembre tindrà lloc aquesta cursa no competitiva que uneix les capitals de l’Alt Camp i la Conca de Barberà
Sortida de la Travessa Valls-Montblanc. | Cedida

El dia 1 de desembre es durà a terme la segona edició de la Travessa Valls-Montblanc. Aquesta cursa de caràcter no competitiu va néixer l’any passat amb la voluntat d’unir les capitals de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà a peu.

El recorregut té 20 km i gairebé 500 metres de desnivell ascendent acumulat. Tot el camí estarà completament senyalitzat i es pot fer corrent, caminant, de forma mixta o amb marxa nòrdica.

La Travessa sortirà del pavelló Xavi Tondo de Valls, per enfilar-se fins al punt que separa les dues comarques i baixar fins a Montblanc. L’arribada serà a la plaça i església de Sant Francesc, on hi haurà l’avituallament final de la Travessa. Durant el recorregut hi haurà un mínim de dos avituallaments que ajudaran a tenir l'energia i la hidratació adequada per arribar a meta. A més, hi haurà servei d’autobús entre Montblanc i Valls, sigui abans o després de fer la Travessa.

  

S'espera superar els participants de l'edició anterior

L’any passat la Travessa va comptar amb més de 180 participants i aquest any es preveu una participació sensiblement superior. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de www.e4dreams.com.

Per a fer possible aquesta segona edició s’ha comptat amb la col·laboració del Patronat d’Esports de Valls i de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc, així com amb el suport del Club Excursionista de Montblanc i del voluntariat que ajudarà en la prova.

"🌄Descobrir l’Alt Camp amb dos bastons: la marxa nòrdica guanya adeptes a Valls" "🎭Uns dels titelles més antics d'Europa visitaran el Convent de les Arts d'Alcover"