El Pla de Santa Maria aconsegueix el reclamat servei d'autobús dels dissabtes

El dia 7 de març, el servei es posarà en marxa amb dos viatges en cada sentit

A partir d'aquest mes de març, els dissabtes també hi haurà servei d’autobús que enllaçarà el Pla de Santa Maria amb Valls i, des d’allà, amb altres destinacions. El dia 7 es posarà en marxa amb dos viatges en cada sentit. Per anar del Pla a Valls, l’autocar sortirà a les 8.35 h i arribarà a Valls a les 8.55 h per tal d’enllaçar amb el que surt cap a Tarragona a les 9.00 h.

Al vespre, l’autocar sortirà de Valls a les 20.35 h D’aquesta manera, podrà recollir els passatgers que arribin de Tarragona amb l’autocar que surt d’aquesta ciutat a les 20.00 h. Alhora, els autocars que fan el servei del dissabte surten de Valls i tornen a aquesta ciutat. Això permetrà que també es pugui sortir de la capital de l’Alt Camp a les 8.10 h del matí per arribar al Pla a les 8.30 h Al vespre, l’autocar partirà del Pla a les 20.55 h i arribarà a Valls a les 21.15 h.

Èxit en la recollida de signatures

El servei s’ha posat en marxa gràcies a l'èxit de la recollida de signatures que es va dur a terme fa uns mesos. L'Ajuntament del Pla de Santa Maria i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, per la seva banda, també han fet gestions sobre l'afer i s'assegura que el servei tindrà continuïtat indefinida, sempre que es constati que hi ha la demanda mínima suficient.

"👬AGENDA: Arriba la II Setmana LGTBI de Valls carregada de novetats!" "👉ATENCIÓ: Coneix els 12 vallencs que encarnaran els Nans escolars de les Decennals"