La companyia Teatre Mòbil presenta l'espectacle familiar «Cösmix» a Valls

Tindrà lloc a Valls el pròxim dissabte 9 de febrer a les 18.00 hores
Escena de l'obra teatral «Cösmix» | Companyia Teatre Mòbil

 

Arriba «Cösmix», un espectacle d'humor perquè, tant petits com grans, el gaudeixin en família. Inspirada en la tradició de la figura del pallasso, l'obra tracta sobre la vida de dos viatgers estranys i diferents del que és considerat com a comú, carregats d'experiències i aventures per a fer riure a tot el públic. Dos homes que fan música, teatre i viatgen en el temps sobre un escenari que s'omplirà d'intriga i rialles. Dos còmics de dimensions còsmiques.

 

Una obra teatral per a passar una tarda de dissabte en companyia familiar i gaudir d'una activitat lúdica i cultural amb els més petits. La figura del pallasso ha sigut, des de fa molts anys, una de les referències còmiques infantils més importants. És per això que s'ha comptat amb aquest perfil en teatres, pel·lícules i tota mena d'espectacles dirigits al públic més jove. 

 

Teatre Mòbil, una companyia fundada el 1984

Tres amics units per una passió, el teatre. Va ser així com Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal van fer néixer la companyia Teatre Mòbil. Sempre apostant per un espectacle que potencia l'activitat familiar, han realitzat espectacles carregats d'humor, inspirats en la tradició protagonitzada per la figura del pallasso.

 

Des del 1984, any en el qual es va fundar la companyia, aquests tres amics han fet un llarg recorregut a través de fires i festivals com la Fira de Tàrrega, el Festival Grec de Barcelona, el Trapezi de Reus o el Festival de Pallassos de Xirivella, entre d'altres.

 

Compra d'entrades

Aquest dissabte 9 de febrer faran una parada al Teatre Principal de Valls per representar «Cösmix». Totes aquelles famílies que vulguin gaudir d'una tarda diferent, estaran convidades a acudir a les 18.00. Les entrades tenen un preu de 8€ i, per tots aquells que presentin el carnet Amics dels Teatres, de 6€. Es poden comprar a la plataforma Ticketea, a través d'aquest enllaç